Hvem er jeg?

Jeg hedder Michael Schade og jeg er gift med Karen. Vi har sammen vores søn Folke. Jeg har arbejdet med meget forskelligt i mit liv, inden jeg begyndte at arbejde som psykoterapeut. Fælles for de fleste stillinger jeg har haft, har været at det har involveret mennesker. I mine øjne har jeg det bedste arbejde i verden, fordi det er uhyre meningsfuldt og for mig givende at få lov til at følge et andet menneske i sin proces.

Michael Schade

Jeg begyndte at studere til psykoterapeut fordi jeg ønskede en forandring i mit liv. Jeg var kørt fast i kendte mønstre som ligesom kørte i ring. Jeg kom ikke rigtig derhen i mit liv som jeg ønskede og det var til stor indre frustration. “Er det meningen at jeg skal længes, efter noget jeg ikke rigtig ved hvad er, resten af mit liv?” Jeg har været rigtig god til at sige “det vil jeg ikke” , og omvendt været dårlig til at sige “det vil jeg” sandheden er at jeg ikke anede hvad jeg ville! 

Jeg levede livet baseret på hvad man skal, bør og burde – tag en uddannelse, få et job, samt mange andre ting som måske ville gøre mit liv indholdsrigt og lykkeligt. Jeg var søgende og anede ikke hvordan det kunne være at jeg havde det sådan. At begynde på uddannelsen var et vendepunkt i mit liv. Livet er for mig opdelt i stadier og for mig var det at uddanne mig et skælsættende punkt i mit liv, hvor jeg i højere grad begyndte at leve livet som jeg ønskede det. Personligt har uddannelsen gjort mit eget liv betydeligt lettere at leve, ved fx. at se på mig selv med mildere øjne, samt at udvikle en større fornemmelse for mine egne værdier. Som har ført til en oplevelse af større autenticitet.  

Terapi

Målet med psykoterapi er for mig ikke ét mål skåret i sten, ikke en facitliste, det er snarere at skabe et liv hvor man er i balance med sine værdier. Jeg arbejder som psykoterapeut fordi det giver så meget mening for mig. At møde et andet menneske som ønsker det bedste for sig selv er inspirerende, ligesom det er inspirerende at være med på vejen. Selv er jeg i en proces for at blive klogere på mig selv. Det er en spændende og lærerig rejse.

Jeg er taknemlig for at kunne hjælpe andre med at genfinde eller udvikle sig selv. Så de får større ro og glæde i deres liv.

Professionel erfaring

Jeg har arbejdet som selvstændig med terapi siden 2019.

Jeg har været tilknyttet TUBA(Terapi og rådgivning for Unge, der er Børn af Alkohol- og stofmisbrugere) fra 2017 – 2023.

Uddannelse og egenarbejde

Uddannet ved Essens – 4-årig uddannelse 

(Gestaltterapi, Kognitiv terapi, Metakognitiv terapi, A.C.T., Coaching og Mindfulness)

Dokumenteret egenterapi.

Dokumenteret supervision.

 

Psykoterapi_Århus